CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 17, 2011

rasa yang dirasa

  • pernahkah kau rasa keseorangan? walaupun kawan ada kat sekeliling kau tetap sunyi?
  • pernahkah kau rasa give up dengan perkataan kawan itu sendiri?
  • pernahkah kau rasa nak duduk dalam gua aje?
  • pernahkah kau rasa kau akan rasa seperti ini?

orang selalu ingat bila kita ketawa, senyum, tersengih tanda kita happy. orang tak pernah nak ambil tahu kalau hati kita sebenarnya koyak rabak terluka tapi kena senyum supaya semua tu tak kelihatan. bila duk sorang2 barulah semua flashback dan kelukaan itu akan datang menyapa dan buat kita rasa sakit yang amat tapi tak tahu mana nak luah...

3 sedang ZZZ:

Ariffin Khomeini

emo terok ni, hihi

kalau dah emo, layanlah korea. hoho.

tapi aku selalu tidur kalau emo

filem korea ni sangat best:Man from Nowhere (Ajhusi)

♥ euha bukan euna

xdop r emo trk ngt.
sipi2 je.
ho ho, nnti ak cari cite tu.
maceh..

hEARt

pernahkah kau rasa keseorangan?walaupun kawan ada kat sekeliling kau tetap sunyi?
=pernah
pernahkah kau rasa give up dengan perkataan kawan itu sendiri?
=pernah
pernahkah kau rasa nak duduk dalam gua aje?
jln2 masuk gua best jgk tp xkan nk stay dlm gua?????no electricity...


aku suke ambil tahu n nk ambil tahu.
dh2, xmo sedih2...muda hanya skali so.....kite enjoy....